Platges

Les platges de la Costa Brava

El càmping l’Escala està situat en l’Alt Empordà, al mig de dues platges, la platja de Riells de sorra fina ideal pels nens i la platja de les barques en el nucli antic. L’Escala té més de 7 quilòmetres de litoral amb una gran varietat de platges i cales que formen part de la coneguda Costa Brava.

Platja de Riells

Platja extensa de sorra fina, de poca fondària, ideal per la mainada i per caminar. Està envoltada per un passeig que està dedicat a l’obra del Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry i on podem trobar una oferta gastronòmica variada, bars, botigues i altres locals d’esbarjo.

La platja

Popularment és coneguda com la platja de les barques, és una platja de sorra gruixuda envoltada de bars i restaurants,  la trobem en el nucli antic de l’Escala. Antigament s’hi amarraven les barques dels pescadors.

Port d’en Perris

Cala situada en el nucli antic de l’Escala, és de sorra gruixuda i còdols. Al seu voltant hi trobem bars i restaurants.

Mar d’en Manassa

Cala petita de còdols, situada en el nucli antic de l’Escala, molt apreciada pels aficionats a fer snorkel.

Cala la Creu

Petita cala on s’hi conserven antigues barraques de pescadors i on trobem diverses embarcacions amarrades tot l’any.

Moll grec

Platja de l’antiga ciutat grega i romana d’Empúries que conserva el seu moll hel·lenístic amb més de dos mil anys d’història. Tot un luxe banyar-se en el lloc que va ser la porta d’entrada de les civilitzacions grega i romana.

Les Muscleres

Platja de sorra fina situada davant de les Ruïnes d’Empúries amb una gran riquesa en el seu fons subaquàtic de restes antigues gregues i romanes. Hi ha dues parts diferenciades anomenades Muscleres grans i Muscleres petites.

El Portitxol

Té al darrera l’històric Hostal d’Empúries i molt a prop una de les portes d’accés a les Ruïnes greco-romanes d’Empúries i al Museu d’Arqueologia. L’entorn d’aquesta platja és espectacular, podreu gaudir des de el mirador d’unes vistes de la badia de Roses i d’una curiosa formació rocosa anomenada l’arc del Portitxol.

Illa Mateua

Illa Mateua és una cala rocallosa situada entre el Port de l’Escala i la cala Punta Montgó, en la zona de les Planasses que forma part del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Aquesta cala és  ideal per practicar-hi submarinisme, on es troba el famós vaixell enfonsat Constantin.

Montgó

Cala Montgó té forma arrodonida de sorra fina resguardada de la tramuntana. Està situada al costat del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Es pot recórrer el sender litoral cap a punta Ventosa o pujar a la torre Montgó, on històricament servia per veure arribar les galeres de pirates.

Calculi el preu i disponibilitat sense compromís.